MUZIEKGEBOUW FRITS PHILIPS EINDHOVEN

10 maart 2018 20.15u

Eindhoven PROMS is een fantastisch evenement in “Night of the Proms” stijl. Het evenement wordt alweer voor de vijfde keer georganiseerd met deze keer het orkest onder leiding van dirigent Arjan Gaasbeek. Opnieuw een geweldig concert met een geweldige variatie aan muziek in diverse stijlen voor iedere liefhebber.

Artiesten die de afgelopen periode in de kijker hebben gestaan bij programma’s als “the Voice of Holland”, “Hollands Got Talent, musicals of optredens bij het Koninklijk Concertgebouworkest. Hierbij het overzicht aan artiesten die meewerken aan Eindhoven PROMS 2018. Mis het niet!

DE LINE-UP VAN 2018

Eindhoven PROMS 2018

24.50

Eindhoven PROMS is een fantastisch evenement in “Night of the Proms” stijl.  Deze keer met zeer getalenteerde Nederlanders bekend van optredens op TV bij o.a. The Voice of Holland en Hollands Got Talent. Niemand minder dan Melissa Janssen, Diederick Ensink en Loïs van de Ven zullen prachtige liedjes afwisselen met bruisende optredens begeleid door het orkest. Als speciaal werk voert Koninklijke Harmonie Phileutonia o.l.v. Arjan Gaasbeek samen met Jeffrey Kant (trombonist bij WDR sinfonieorchester) het werk Colors van Bert Appermont uit. Een spektakelstuk voor solist en orkest. Het belooft wederom een onvergetelijke en verrassende avond te worden. Aangevuld met een combo verzorgen zij een wervelende mix van klassiek en pop, diverse hits en meezingers maar ook composities die special voor Eindhoven PROMS 2018 worden gearrangeerd. Kom juichen, zingen en genieten van de 5de editie van Eindhoven PROMS. Mis het Niet!

Kaartjes zijn inclusief pauzedrankje.

Rolstoelplaatsen kunnen alleen gekocht worden bij het muziekgebouw. Klik hier om deze kaarten te bestellen.

Tot en met woensdag 7 maart worden kaarten verstuurd. Na woensdag 7 maart liggen je tickets bij het muziekgebouw en kun je deze op 10 maart ophalen onder vertoning van je ID.

Er zijn geen rangen van toepassing bij dit evenement.

 

Uitverkocht

Categorie:

Beschrijving

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Eindhoven PROMS 2018” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Tickets zijn te koop via deze website  maar ook via het muziekgebouw. Muziekgebouw Eindhoven. Klik hier voor de tickets.

Ticketbureau | 040 – 244 20 20 | tickets@muziekgebouweindhoven.nl