Een goed bezet orkest van meer dan 70 ambitieuze muzikanten, uitkomend in de eerste divisie.

Omdat we graag willen optreden voor publiek!

VERBINDEN | BELEVEN | EMOTIE

Een goede dirigent, goed opgeleide muzikanten en mogelijkheden om goed te repeteren in een fijne sfeer. Gezellig en sociaal maar wel ambitieus en met een lekkere spirit. Dat zijn wel de ingrediënten die het DNA vormen van het orkest. Vanaf 2016 staat Robbert Vos voor het orkest. Hij weet de muzikanten op een prettige manier te enthousiasmeren om heerlijk te musiceren. Het harmonieorkest speelt in de eerste divisie van de Brabantse Bond van Muziekgezelschappen onderdeel van het KNMO.
Het is onze passie om op te treden voor publiek. Muziek verbroederd en bezorgd emotie. Wij zijn er trots op dat onze muzikanten ondanks alle uitdagingen vanaf 2020 loyaal blijven aan elkaar en samen een hechte band vormen.

#SAMEN OEFENEN


LEERZAAM


FEESTJES

THUIS OEFENEN


JONGE LEEFTIJD


SECTIE REPETITIES

GOEDE MUZIEK


CONCERTREIZEN


GEZELLIG

GENOEG VARIATIE


AMBITIEUS


OPTREDENS VOOR JONG EN OUD


Open posities in het orkest

Wij zijn trots op onze bezetting van ongeveer 70 spelend muzikanten. Alle secties zijn goed of volledig bezet. Hierdoor kunnen we natuurlijk kiezen uit een breed repertoire muziek zonder dat we invallers moeten vragen.

We hebben momenteel nog posities open voor:

  • fagot
  • alt-hobo
  • contrabas
  • basklarinet
  • euphonium

Heb je diploma B of C of speel jij gelijkwaardig aan dat niveau? Dan ben je van harte welkom!


Onze dirigent: Robbert Vos

Robbert Vos (1986) studeerde Euphonium en HaFaBra-Directie aan de conservatoria van Tilburg en Utrecht. Voor beide studies studeerde hij cum laude. Sinds 2014 is hij euphoniumspeler bij de Marinierskapel der Koninklijke Marine en is hij een veelgevraagd solist en docent in zowel binnen als buitenland en won hij diverse prijzen als instrumentalist. Hij musiceerde bij onder andere het Koninklijk Concertgebouw Orkest, Rotterdams Philharmonisch Orkest, de Kapel van de Koninklijke Luchtmachtkapel en de Cory Band. Diverse componisten schreven composities voor hem, waaronder Jan Bosveld, Marco Putz, Hermann Pallhuber, Alexander Comitas en Rob Goorhuis.Op zijn 17e begon Robbert met het dirigeren van blaasorkesten. In 2013 en 2015 werd hij Nederlands Kampioen met Brass Band Schoonhoven B en in 2013 werd hij vice-kampioen tijdens het Wereld Muziek Concours in Kerkrade, tevens met BBS-B. Momenteel is hij chef-dirigent van Koninklijke Harmonie Phileutonia uit Eindhoven (1e divisie) en Brass Band Schoonhoven A, waar hij al sinds 2007 aan verbonden is als solo-euphonium.Als dirigent was hij te gast bij onder andere het Zomerorkest Nederland, het Jeugd Project Orkest, het Brabants Fanfare Orkest, Brass Band de Waldsang en diverse andere orkesten.

Dirigent Robbert Vos

Wij zijn EINDHOVEN PROMS