Steun ons

STICHTING VRIENDEN VAN PHILEUTONIA

Hoewel de contributie en de gemeentelijke subsidie gezamenlijk een aanzienlijk bedrag vertegenwoordigen, zijn deze inkomsten bij lange na niet kostendekkend. Niet vreemd als men bedenkt hoeveel kosten een harmonieorkest heeft: opleiding, dirigent, zaalhuur, aanschaf en onderhoud instrumentarium, verzekeringen etc. Phileutonia doet dan ook een beroep op mensen die onze vereniging een warm hart toedragen.

De stichting Vrienden van Phileutonia heeft als doel het (financieel) ondersteunen van Koninklijke Harmonie Phileutonia door ondermeer het verwerven van fondsen, middelen en materiële zaken waarmee de vereniging kan worden geholpen. Vrienden maken het mogelijk dat de vereniging investeert in de belangrijkste middelen die nodig zijn om de toekomst van de vereniging te garanderen:

  • Opleiding van jeugd en enthousiasmeren voor blaasmuziek. “muziek maakt slim”;
  • Aanschaf en onderhoud instrumentarium;
  • Uitstekende artistieke leiding voor zowel opleidingsorkest(en) en harmonieorkest;
  • Realiseren van muziekprojecten en interessante concerten.

€ 250.00 / jaar (jaarlijks gefactureerd)

Alles wat goede vrienden krijgen PLUS

Logo op website en in programma boekje (indien gewenst)

2 gratis kaartjes voor concert

€ 125.00 / jaar (jaarlijks gefactureerd)

Alles wat vrienden krijgen PLUS

Best Seats plaatsen

1 gratis kaartje voor concert

Wordt Vriend van Phileutonia

€ 50.00 / jaar (jaarlijks gefactureerd)

Digitale Nieuwsbrief

20% korting kaartjes concert (max. 2)

Persoonlijke uitnodigingen


Geselecteerd voor Vrienden

Om gebruik te maken van vrienden voordelen moet je wel even inloggen.

A Night On The Town, Definitief verplaatst naar 05 maart 2022.

Datum: zaterdag, 05/03/2022

Tijd: 20:15

Locatie: Muziekgebouw Eindhoven, Heuvel Galerie 140 | 5611 DK Eindhoven

Actie | Concert

A Night On The Town 1920 2020

Eindhoven 1920-2020. Concert ‘A Night on the Town’ uitgesteld In Nederland gelden vanaf donderdag 12 maart 2020 nieuwe maatregelen tegen de verspreiding van het coronavirus. Deze hadden helaas ook gevolgen voor ons concert op 28 maart 2020. Nog verder verplaatsen in de toekomst. Helaas moesten wij vanwege het coronavirus het concert …

Lees verderDoneren aan Phileutonia

Wil je onze vereniging financieel steunen dan kan dat ook door een bedrag te doneren. Uw  donatie wordt goed besteed! Dank u wel.


CLUBSPONSORING

Daarnaast bieden wij de mogelijkheid om speciale activiteiten te sponsoren zoals bijvoorbeeld Eindhoven PROMS in het muziekgebouw Eindhoven of andere concerten. Hiervoor kunt u natuurlijk gebruik maken van onderstaande pakketten, maar we bieden hiervoor nog andere mogelijkheden. Ook uw bijdrage in de de vorm van het sponsoren van drukwerk, zaalhuur, vervoer of dergelijk in ruil voor onze tegenprestatie is zeker interessant voor beide partijen. Wij maken graag een afspraak om te bespreken welke mogelijkheden u ziet en wat wij daar als tegenprestatie tegenover stellen. Zo zijn wij op zoek naar een firma die zich identificeert met onze amateurkunst en als hoofdsponsor wil optreden voor onze vereniging.


Bestel nu via sponsorkliks

nl_NLDutch