A Night On The Town naar 05 maart 2022

Helaas zijn we genoodzaakt om het evenement A Night On the Town te annuleren. We verwachten dat de twee meter- afstand richtlijn nog lange tijd wordt gehandhaafd. Dit betekent dat we niet met 70 muzikanten op het podium van het Muziekgebouw Eindhoven kunnen zitten. Daarnaast mogen er maar een beperkt aantal bezoekers in de zaal.

Daarom hebben wij besloten om dit concert opnieuw te plannen op 05 maart 2022. In welke vorm en met welke solisten we het concert verzorgen gaan we nog bepalen met als uitgangspunt een evenement dat wij en ons publiek niet snel zullen vergeten. We bestaan dan immers 140 jaar.

We communiceren deze beslissing eerst intern richting leden, solisten, samenwerkingspartners en sponsoren. Daarna volgt er later deze week, uiterlijk zondag, de externe communicatie middels website etc.

Voor alle leden van Phileutonia hebben wij een brief voorbereid die je kunt gebruiken om jouw gasten hierover te informeren. Deze brief heb je reeds ontvangen.

Wij bedanken de promscommissie (Jacqueline, Karen, Jolanda, Elise en eerder ook Martin, Martien en Marjolein) voor de ontwikkeling van dit evenement en alle voorbereidingen die zo goed als afgerond waren. Het is aannemelijk dat we een deel van het programma alsnog kunnen gebruiken voor een volgend concert.

Plaats een reactie