Corona maatregelen 12 November

Beste muzikanten en leden van Phileutonia.

Het bestuur heeft aandachtig geluisterd naar de nieuwe persconferentie van vrijdag 12 november. We hielden ons hart vast. Toch niet weer 2 weken voor een evenement een lockdown!
Wat blijkt? Wij mogen gewoon blijven repeteren en ook cultuur evenementen (vaste zitplaatsen) met publiek < 1250 bezoekers mogen doorgaan met CTB check.
Er zijn geen nieuwe aanpassingen van het KNMO protocol naar aanleiding van de nieuwe maatregelen. Wij gaan door met repeteren en ons voorbereiden op het concert van 28 november. 

Wij willen benadrukken dat wij zeker oog en oor hebben voor alles wat er gebeurt rondom Covid-19. Wij overleggen daarover en nemen dan een besluit. We danken iedereen voor het vertrouwen in het bestuur. We voelen ons gesteund in de beslissingen die we nemen en hopen dat iedereen met plezier komt repeteren zodat we volledig bezet kunnen optreden. We mogen blij zijn dat we in een grote veilige locatie repeteren die vrijgesteld is van de maatregelen. Wij vinden dat de situatie nu echt wel anders is dan die van anderhalf jaar geleden toen ook wij besloten te stoppen met repeteren om besmettingen te voorkomen. We hebben allemaal aangetoond goed met onze verantwoordelijkheid om te gaan en zijn blij te constateren dat de CTB bewijzen zonder problemen getoond en gecontroleerd worden.

Tot maandag.
Klik hier om naar de Sponsorkliks te gaan voor een bestelling

Daalakkersweg 10-08, Eindhoven (repetities)
Schubertlaan 3, Waalre (correspondentie)