Nieuwe beschermheer Koninklijke Harmonie Phileutonia

 

Wij zijn erg trots om officieel bekend te maken dat Burgemeester J.A. Jorritsma, burgemeester van Eindhoven, de titel ´beschermheer´ van Koninklijke Harmonie Phileutonia Eindhoven heeft geaccepteerd.

John Jorritsma (1956) is sinds september 2016 burgemeester van Eindhoven. Daarvoor was hij Commissaris van de Koning in Friesland, directeur van de Brabantse Ontwikkelings Maatschappij en burgemeester van de gemeente Cranendonck. Burgemeester Jorritsma ziet economische groei als een randvoorwaarde voor een sociaaleconomisch leefklimaat. Samen met het college en het bedrijfsleven wil hij Eindhoven – als tweede economie van Nederland – de bestuurlijke positie geven die het verdient. Daarom wil hij zich inzetten voor de toptechnologieregio Brainport, waar het bedrijfsleven, kennisinstellingen en de overheid nauw samenwerken.

Daarnaast wil hij als beschermheer, Phileutonia helpen om de waarden en normen die wij als muziekvereniging uitdragen mede vorm te geven en hierbij te ondersteunen in de continuïteit van Koninklijke Harmonie Phileutonia. Die waarden zijn Modern, Vooruitstrevend, Muzikaal, Samen&Sociaal. Koninklijke harmonie Phileutonia is het oudste harmonieorkest in Eindhoven. De muziekvereniging ontwikkelt diverse innoverende activiteiten en probeert op deze wijze jeugd te enthousiasmeren om een blaasmuziekinstrument te leren spelen. Tevens biedt Phileutonia de gelegenheid aan geoefende muzikanten die veelal in Brainport wonen en werken om op niveau te musiceren. De vereniging trakteert de inwoners van Eindhoven en omstreken op een muzikale belevenis tijdens haar evenementen in de stad Eindhoven en hoopt Burgemeester Jorritsma zo nu en dan te verwelkomen tijdens een van haar optredens.

Klik hier om naar de Sponsorkliks te gaan voor een bestelling

Daalakkersweg 10-08, Eindhoven (repetities)
Schubertlaan 3, Waalre (correspondentie)