Can’t stop the feeling 2022

Wij raken het gevoel nooit kwijt. 140 jaar jong en ‘going strong’. Wij houden van het gevoel van een goed applaus van ons publiek. Van het gevoel om samen naar een mooi optreden toe te werken. Het geluksmomentje dat je weer lekker hebt gespeeld. Het is jammer genoeg al lang geleden dat we dit gevoel konden ervaren daarom hebben we extra veel zin in ons concert op 5 maart as. Het is meteen de start van #140 jaar Phileutonia, #140 jaar vriendschap en #140 jaar fantastische muziek. Ook ons opleidingsorkest speelt een heerlijk stukje muziek. Voor een aantal het allereerste optreden voor publiek, dus een heleboel fans is de zaal is extra fijn.

Aan onze fans vragen wij om een leuke foto te maken van dit optreden of onze muzikanten. De leukste foto wint 1 kaartje voor A Night O The Town. Stuur de foto voor 12 maart naar info@phileutonia.com.

Het harmonieorkest speelt:
– Armenian Dances – Alfred Reed
– alle 7 delen (da’s best bijzonder!) Hymne of the Highlands – Philip Sparke
met solisten: Marieke Basting, Melissa van den Bos en Jesper Mathijssen
– Balkan Dances – Etienne Crausaz
– Toegift (waarom dat altijd een verrassing moet zijn weten wij ook niet, maar de titel van het concert zou zo maar een hint kunnen zijn ­čśë.

Een heerlijk programma vol goede muziek, dus tot ziens op 5 maart, toegang gratis! 

Let op! Vanwege de versoepelingen heb je geen Corona Toegangs Bewijs meer nodig en vervalt het mondkapje en de 1.5 m afstand officieel. Dit mag wel maar hoeft niet dus!

status: Definitief
Datum: zaterdag 05/03/2022
Aanvang concert: 20:00
Zaal open voor publiek om 19.35uur
Locatie: Augustinianum; Dirk Boutslaan 25 5613 LH Eindhoven
https://phileutonia.com/photo/share/SXGOQ0fN


Klik hier om naar de Sponsorkliks te gaan voor een bestelling

Daalakkersweg 10-08, Eindhoven (repetities)
Schubertlaan 3, Waalre (correspondentie)