Journey Through Space

2023-04-22

Op 22 april 2023 geven wij een concert met de ruimte als thema! We spelen een aantal ontzettend gave stukken, waarbij verteller Frans Limburg je meeneemt op een mooi avontuur door het heelal. Als soliste komt Christiane Belt op viool de ervaring nóg magischer maken. Mis het dus niet!

Wij hebben nog een paar open posities in ons orkest! Speel jij contrabas, alt-hobo, fagot, basklarinet of bariton-sax? En lijkt het je leuk om in de toekomst ook samen vette muziek te maken? Meld je dan aan door op het kopje ‘Lid worden’ te klikken. Zo kan je zélf onderdeel worden van de magische ervaring.

Ons orkest is niet zomaar een orkest waar je leuk muziek kan maken, maar ook een actieve en bruisende vereniging met leden die nog middelbare scholier zijn, studenten, jongvolwassenen, volwassenen en senioren. Er is dus plek voor iedereen, ongeacht je leeftijd. We repeteren op de maandagavond, en er is altijd een clubje aan leden dat daarna nog gezellig een drankje doet en bijkletst. Bij ons kunnen vrienden voor het leven worden gemaakt. Twijfel je nu nog? Je kan altijd een of meerdere repetities de sfeer komen proeven. Je hoeft dan alleen maar het contactformulier in te vullen en het wordt geregeld.

status: Definitief
Datum: zaterdag 22/04/2023
Aanvang concert: 20:00

Locatie: Dirk Boutslaan 25, Eindhoven
Bestel je tickets hier

Tickets zijn ook aan de zaal te verkrijgen. Vol is vol!


Helaas, u kunt online voor dit concert geen tickets meer bestellen!
Klik hier om naar de Sponsorkliks te gaan voor een bestelling

Daalakkersweg 10-08, Eindhoven (repetities)
Schubertlaan 3, Waalre (correspondentie)