Phileutonia presenteert Brassband Schoonhoven -A

2022-04-23

Net voordat Corona het culturele leven op zijn kop zette werd Brass Band Schoonhoven Nederlands Kampioen tijdens NBK 2019. We zijn trots om deze band als gastorkest te kunnen presenteren. Mede vanwege het feit dat onze dirigent Robbert al lange tijd verbonden is aan deze vereniging.

Brass Band Schoonhoven heeft in Utrecht de Nederlandse Brassband Kampioenschappen gewonnen. Onder leiding van niemand minder dan Paul Holland vertolkte zij Vienna Nights van Philip Wilby en scoorde in 2019 maar liefst 97 punten. Hiermee zal Brass Band Schoonhoven Nederland vertegenwoordigen in de Europese Brass Band Kampioenschappen. Zij zijn in volle voorbereiding op een aantal evenementen in binnen- en buitenland in de komende maanden.

Speciaal voor onze fans in Eindhoven we de spetterende Symphonic Overture van James Barnes en komen we samen “In the Mood”.

Nieuwsgierig welke andere fantastische muziek we gaan spelen? Kom dan kijken en luisteren naar het optreden van Phileutonia gevolgd door Brassband Schoonhoven. Muzikaal spektakel en mooie melodieën gegarandeerd! 

status: Definitief
Datum: zaterdag 23/04/2022
Aanvang concert: 20:00

Locatie: Augustinianum, Dirk Boutslaan 25, 5613 LH Eindhoven


Bij de prijs van één zitplaats is #1 gratis consumptie inbegrepen.


Helaas, u kunt online voor dit concert geen tickets meer bestellen!
Klik hier om naar de Sponsorkliks te gaan voor een bestelling

Daalakkersweg 10-08, Eindhoven (repetities)
Schubertlaan 3, Waalre (correspondentie)