Rabo Clubsupport

Jouw stem maakt het verschil! – Rabo ClubSupport

Ons doel

In 2021 willen we speciale aandacht schenken aan muziekeducatie voor kinderen in een leeftijd van 11-18 jaar. Hiervoor worden samenwerkingen aangegaan met (basis)school leerlingen in Eindhoven. Het project behelst een koppeling van blaasmuziek met zang en dans waarbij kinderen de kans krijgen om een instrument te bespelen, te zingen en te dansen. Zo wordt een grote groep kinderen enthousiast gemaakt voor muziek in zijn algemeen.

Over Koninklijke Harmonie Phileutonia

Phileutonia biedt liefhebbers van muziek de gelegenheid om onze muziek te beleven, maar ook om zelf te spelen. Wij organiseren in Eindhoven veel verschillende activiteiten. Daarbij vinden wij muziekeducatie en muziek in de klas erg belangrijk. Om iedereen de gelegenheid te bieden om dit te kunnen leren willen wij het geld van de Rabo Clubsupport actie gebruiken om dit opnieuw een impuls te kunnen geven. Muziek voor iedereen en zeker nu!
Bankier je al bij de Rabobank dan kun je online jou stem uitbrengen op onze vereniging. We vragen je stem(men) om onze projecten te continueren en onze vereniging te steunen. klik hier om op ons te stemmen Ben je nog geen lid dan kun je dat wel worden als je en rekening open bij de Rabobank. https://www.rabobank.nl/particulieren/betalen/ Wil je dat niet en onze vereniging toch steunen dan kun je ook altijd een donatie doen. https://www.phileutonia.com/steun-ons/   
Klik hier om naar de Sponsorkliks te gaan voor een bestelling

Daalakkersweg 10-08, Eindhoven (repetities)
Schubertlaan 3, Waalre (correspondentie)