Rabobank Clubkas Campagne

De Rabobank Clubkas Campagne gaat van start en onze harmonie is een van de verenigingen waarop gestemd kan worden.

De rabobank Eindhoven – Veldhoven verdeelt maar liefst €125.000,- onder de verenigingen en stichtingen die zijn aangemeld.

Het bedrag wordt verdeeld op basis van het aantal ontvangen stemmen. Hiervoor hebben wij de hulp nodig van iedereen die onze vereniging en/of blaasmuziek in het algemeen een warm hart toedraagt.

Iedereen die een rekening heeft bij de rabobank Eindhoven – Veldhoven kan lid worden van de cooperatie. Indien je nog geen lid bent maar wel een rekening hebt dan roepen wij je op om je voor 30 maart in te schrijven als lid van de rabobank. Dit kan via de website: https://www.rabobank.nl/lokale-bank/eindhoven-veldhoven/uw-lidmaatschap of via een bezoek aan een van de bankfilialen.

Het lidmaatschap is gratis en indien je een “en/of” rekening hebt, dan kunnen beide rekening-eigenaren afzonderlijk  lid worden.

Leden van de rabobank worden geinformeerd hoe ze in de periode van 6 tot en met 30 april kunnen stemmen. Er kunnen per lid 5 stemmen uit gebracht worden op 5 verschillende doelen (maximaal 1 stem per doel). Op deze manier hoeven er geen moeilijke keuzes gemaakt te worden, indien jezelf of een familielid ook lid is van een andere vereniging.

Dus help ons door iedereen, die een rekening bij de rabobank Eindhoven-Veldhoven heeft, te vragen om lid te worden van de cooperatie voor 30 maart en vervolgens op ons te stemmen voor 30 april.

 
Klik hier om naar de Sponsorkliks te gaan voor een bestelling

Daalakkersweg 10-08, Eindhoven (repetities)
Schubertlaan 3, Waalre (correspondentie)