Spelen voor Máxima! Hoe vet is dat?!

 

En onze muzikanten gaan het meemaken! We mogen namelijk meedoen met ‘Young Musicians spread their Wings’ op 26 maart, georganiseerd door de Koninklijke Luchtmacht.

Workshops en concert

De dag begint al vroeg voor de 200 deelnemende muzikanten. Gelukkig voor ons vindt het muzikaal spektakel plaats op de luchtmachtbasis in Eindhoven. Om half 8 wordt iedereen opgehaald met de bus en een uurtje later beginnen de eerste workshops al. ‘s Middags geven zij een concert voor genodigden van alle deelnemende verenigingen.

Ontmoeting met Máxima

Koninging Máxima bezoekt een aantal workshops en een paar gelukkige muzikanten mogen haar persoonlijk ontmoeten! Onder andere onze eigen Maaike Filmer is uitgekozen, wat een bofkont!

Young Musicians Spread Their Wings

De Koninklijke Luchtmacht organiseert voor het achtste jaar ‘Young Musicians spread their Wings’. Ongeveer 200 muzikanten van verschillende verenigingen uit Limburg en Brabant volgen muziekworkshops en sluiten de dag af met een concert voor familie en vrienden. Voor de eerste keer is de luchmachtbasis in Eindhoven het podium voor ‘YMSTW’. Eerdere edities werden gehouden op luchtmachtbasis De Peel, de schouwburg in Venray en de Floriade in Venlo.

Klik hier om naar de Sponsorkliks te gaan voor een bestelling

Daalakkersweg 10-08, Eindhoven (repetities)
Schubertlaan 3, Waalre (correspondentie)