Stichting Specsavers steunt Phileutonia!

Phileutonia dingt dit jaar mee naar sponsoring door Stichting Specsavers Steunt Eindhoven!

Specsavers staat niet alleen voor betaalbare oog- en hoorzorg voor iedereen. Dankzij Stichting Specsavers Steunt kunnen ze lokale liefdadigheidsinstellingen, goede doelen en verenigingen, zoals een kinderboerderij, jeugdvereniging, bejaardentehuis of dierenambulance, financieel ondersteunen. De winkels van Specsavers dragen een steentje bij aan de lokale gemeenschap en geven per verkochte bril of hoortoestel een vast bedrag aan de Stichting. Dit bedrag wordt geschonken aan lokale doelen die de samenleving ten goede komen. Ieder jaar in september kan elke Specsavers-winkel twee goede doelen in de buurt blij maken met een donatie.

Dit jaar is Phileutonia misschien wel aan de beurt! Hoe kunt u helpen om dit werkelijkheid te maken? Dat kan op 2 manieren:
    1. U kunt via internet op ons stemmen! Hier kunt u iedere dag opnieuw een stem op ons uitbrengen!
    1. Bij aankoop van een bril of hoortoestel krijgt u een muntje. Dit muntje kunt u doneren in een van de twee spaarboxen die op de toonbank staan. Elke spaarbox staat voor een lokaal goed doel. En het muntje vertegenwoordigt een deel van de waarde van uw aankoop. U kunt zelf ook een bijdrage leveren. Als u extra muntjes koopt in de winkel, vergroot u de donatie die een lokaal goed doel uiteindelijk ontvangt.In deze tijden waarin we niet meer zeker zijn van overheidsbijdragen en subsidies, moeten we inventief zijn om alle activiteiten van onze vereniging te kunnen blijven financieren. Deze sponsoring zou dan ook erg welkom zijn!! We zouden het dan ook waarderen als u iedere dag een stem op ons uitbrengt!
Klik hier om naar de Sponsorkliks te gaan voor een bestelling

Daalakkersweg 10-08, Eindhoven (repetities)
Schubertlaan 3, Waalre (correspondentie)