Wij gaan op concertwedstrijd en nemen mee……Robbert Vos

 

Wij zijn erg blij dat Robbert Vos bereid is om het harmonieorkest te leiden tijdens onze concertwedstrijd uitvoering op 28 november. Sander Teepen heeft een baan aangeboden gekregen als 1ste dirigent bij het operahuis in Ostrava in Tsjechië. Dit zorgde ervoor dat we op zoek moesten naar een andere dirigent. Toen we Robbert benaderde met de vraag om dit project uit te voeren kreeg we direct een positief signaal terug. We zijn nu al twee repetities onderweg en zijn erg blij met Robbert als dirigent.

Robbert Vos begon zijn muziek carrière als bugel speler en wisselde kort daarna naar euphonium. Hij studeerde aan het conservatorium in Tilburg euphonium, didacktiek en kamer muziek. Hij vervolgde zijn opleiding met het vak directie bij Hardy Mertens en slaagde met lof voor beide vakken. Sindsdien wordt Robbert veel gevraagd als solospeler bij diverse orkesten in binnen- en buitenland en maakt hij deel uit van de Marinierskapel van de Koninklijke Marine.\r\nDaarnaast dirigeert Robbert bij Brassband Schoonhoven en kun je hem als regelmatig aantreffen als gastdirigent bij andere harmonie- en fanfareorkesten.

We zien de samen met Robbert met vertrouwen tegemoet en nodigen u als muziekliefhebber uit om naar ons beide te komen kijken en luisteren tijdens onze uitvoering.

Klik hier om naar de Sponsorkliks te gaan voor een bestelling

Daalakkersweg 10-08, Eindhoven (repetities)
Schubertlaan 3, Waalre (correspondentie)