Cash voor onze Club

 

Aan de Kade verdeelt € 10.000,- onder 10 verenigingen die wel een steuntje in de rug kunnen gebruiken. Elke zaterdag verzorgen de clubs demonstraties en clinics op het Aan de Kade-terrein. Bekijk de agenda!

 

Spaar je ook mee voor jouw Phileutonia?

Met de actie Cash voor je club willen de winkeliers van woonboulevard Aan de Kade in Eindhoven verenigingen in Eindhoven en in de regio een steuntje in de rug geven. In totaal is er maar liefst € 10.000,- te verdelen!

De actie start duurt tot zaterdag 15 oktober. Hoe de actie werkt? Voor elke € 5,- die je bij Aan de Kade besteedt ontvang je een Aan de Kade-munt (tot een maximum van tien munten per aankoop). Deze munt schenk je aan jouw favoriete club. Cash voor clubs dus!

Op zaterdag 22 oktober vindt de uitreiking plaats en maken we bekend hoeveel elke club bij elkaar heeft gespaard.

Agenda optredens en clinics door deelnemende clubs

De 10 clubs die meedoen aan de actie Cash voor je Club zijn hard aan de slag om hun achterban en iedereen die hun club een warm hart toedraagt, voor zich te winnen. Om te laten zien wat ze in huis hebben, presenteert elk club zich op een zaterdag op het Aan de Kade-terrein. Zo wordt je getrakteerd op een gratis concert, turndemonstratie, roeiclinic of circusact!

Help mee en shop bij de kade voor Phileutonia natuurlijk.

Klik hier om naar de Sponsorkliks te gaan voor een bestelling

Daalakkersweg 10-08, Eindhoven (repetities)
Schubertlaan 3, Waalre (correspondentie)