Eindhoven Betoeterd!

 

EINDHOVEN BETOETERD

Woon jij in één van de wijken Hanevoet, Oude Spoorbaan, Bennekel of Genderdal? Doe dan mee aan Eindhoven Betoeterd. In drie muzieklessen op een pBone (trombone) word je klaargestoomd voor een optreden tijdens de opening van festival Muziek op de Dommel.

Wat is Eindhoven Betoeterd? Wie meedoet aan Eindhoven Betoeterd, leert in drie lessen de basis van het spelen van de pBone – een felgekleurde plastic trombone. Wat je leert, breng je meteen in de praktijk. Aan het einde van het project sta je namelijk met Koninklijke Harmonie Phileutonia op het podium bij de feestelijke opening van festival Muziek op de Dommel!

Het doel van Eindhoven Betoeterd is om mensen uit verschillende wijken door middel van muziek met elkaar in contact te brengen. Naast het pBone-project is er ook een muziekproject waar verschillende Eindhovense basisscholen bij betrokken zijn.

Dit project wordt mogelijk gemaakt door het Buurtcultuurfonds van Woonbedrijf. Daardoor is het voor jou als deelnemer helemaal gratis!

Voor wie? Deelname aan Eindhoven Betoeterd staat open voor bewoners van de wijken Hanevoet, Oude Spoorbaan, Bennekel en Genderdal oftewel stadsdeel Gestel. De minimum leeftijd is 8 jaar, een maximum leeftijd is er niet. Je bent immers nooit te oud om muziek te maken!

Muzieklessen De eerste les krijg je van mr pBone, alias Mark Boonstra, die in het dagelijks leven bastrombonist is bij philharmonie zuidnederland. Deze les in groepsvorm vindt plaats tussen 17 en 21 mei.

Daarna volgen twee gezamenlijke lessen met ons opleidingsorkest. Deze lessen zijn op maandag 23 en 30 mei van 18.00 tot 18.45 uur.

Alle lessen vinden plaats in Gasterij de Harmonie, Hoogstraat 310 in Eindhoven.

En dan… op het podium! Op zaterdag 4 juni 2016 schitter jij met de andere deelnemers van Eindhoven Betoeterd en Koninklijke Harmonie Phileutonia op een echt concertpodium tijdens de opening van festival Muziek op de Dommel in Eindhoven.

Wil je daarna door gaan met muziekles dan gaan we met jou in overleg om het instrument te kiezen dat bij jou past en krijg je enkele proeflessen om te ervaren hoe het is om een instrument te spelen.

Aanmelden Zit er muziek in jou? Niet twijfelen, gewoon doen! Meld je voor 10 mei aan via deze link via de website van het CKE.

Na aanmelding ontvang je snel een bevestiging en meer informatie over het instrument en de lessen.

Like en volg Eindhoven Betoeterd op Facebook! → facebook.com/eindhovenbetoeterd

Klik hier om naar de Sponsorkliks te gaan voor een bestelling

Daalakkersweg 10-08, Eindhoven (repetities)
Schubertlaan 3, Waalre (correspondentie)