Jan Frencken overleden

Wij ontvingen dinsdag 31 maart 2015 de mededeling dat het oudste lid van onze vereniging, Jan Frencken, op een leeftijd van 95 jaar op maandag 30 maart 2015 is overleden.

Jan Frencken was het oudste lid van Phileutonia en ook een bijzonder lid. Jan heeft namelijk nooit in het harmonieorkest meegespeeld.\r\nIn ruil daarvoor zette Jan zich in als lid van de vrienden van Phileutonia. Als Gestelse ondernemer wist Jan diverse ondernemers uit te nodigen om deel uit te maken van de “Vrienden van Phileutonia”. Jan kon als geen ander vertellen over zijn harmonie, de muziek en haar leden. En als er hulp nodig was, dan stond Jan voorop om geld in te zamelen. Ondernemer in hart en nieren met liefde voor onze muziek en de vereniging.

Wij zijn blij dat we Jan vorig jaar nog muzikaal konden verrassen en dat Jacqueline Mathijssen een week geleden nog een privé concert heeft verzorgd.

Wij wensen alle familie en vrienden veel sterkte met het verwerken van het verlies van een icoon…… een lid en vriend van Phileutonia.

Klik hier om naar de Sponsorkliks te gaan voor een bestelling

Daalakkersweg 10-08, Eindhoven (repetities)
Schubertlaan 3, Waalre (correspondentie)