Onze Clubheld Clemens Mathijssen

Beste leden en vrienden,
In 2022 bestaat Phileutonia 140 jaar! Wat een fantastische mijlpaal. Onze club groeit en bloeit en dat is best bijzonder. De vereniging dat zijn we allemaal samen en iedereen draagt een steentje bij. Een heleboel leden zetten zich extra in voor onze club. Dat zijn onze helden en daar zijn we trots op. Dit jaar willen we een van onze helden extra in het zonnetje zetten.
Clemens Mathijssen is genomineerd voor de landelijke actie Clubheld 2019. 
Dat bekent dat iedereen die ook vindt dat Clemens een echte clubheld is kan stemmen op zijn nominatie. Bij genoeg stemmen wordt hij Clubheld van Eindhoven in de categorie Cultuur. Wij vinden dat hij zoveel stemmen verdiend dat hij de Clubheld van heel Brabant moet worden. Dat kan alleen als iedereen die Phileutonia en blaasmuziek een warm hart toedragen gaan stemmen op onze clubheld. Help ook mee!
Alle provinciewinnaars mogen voor een deskundige jury vertellen waarom zij Clubheld 2019 zijn en als ambassadeur van blaasmuziek verwachten wij van onze Clemens dan een vlammende speech. De winnaar verdiend een feest voor de hele vereniging. Wij houden wel van een uitdaging, jullie ook?
Jou stem voor Clemens Mathijssen, onze clubheld en ambassadeur van Blaasmuziek en Hafabra, is een stem voor al die vrijwilligers die elke week de handen uit de mouwen steken bij hun muziekvereniging. Want een vereniging ben je samen! Help mee,  Stem nu op jouw favoriete clubheld .
Heb je meerdere e-mailadressen, dan mag je ze allemaal gebruiken. Stemmen kan tot en met 2 december as!
Fijn dat je meehelpt! #samen
Klik hier om naar de Sponsorkliks te gaan voor een bestelling

Daalakkersweg 10-08, Eindhoven (repetities)
Schubertlaan 3, Waalre (correspondentie)