Verhuisbericht, de geschiedenis herhaalt zich.

 

Sommige beslissingen zijn lastig. Zeker als je moet kiezen tussen gevoel en verstand. Het verstand heeft ertoe geleid dat we per 1 April 2015 terug verhuizen naar Gasterij / Zaal de Harmonie. De zaal waar onze vereniging al sinds 1900 thuis was. De reden voor deze verhuizing terug is simpel. De vereniging groeit nog steeds in zowel ledenaantal als activiteiten. De repetitiezaal bij Zaal oud Gestel is aan de kleine kant voor een gezelschap van ~ 69 muzikanten. We kunnen in een grotere zaal ruimer zitten en gemakkelijker concerten organiseren. Het volume van de zaal voor een groot harmonieorkest is belangrijk. Het geluid moet weg kunnen. Het gevoel dat de familie van den Broek onze vereniging bezorgde is een uiterst gastvrij en warm gevoel met passie voor muziek. Zij voelen goed aan wat belangrijk is voor een vereniging. We zullen hun vriendschap en liefde voor de muziek zeker missen.

De geschiedenis herhaalt zich in dit opzicht, want Phileutonia is in 1882 gestart in de jongensschool wat gekend is als het jongenspatronaat. Het gebouw aan de voorzijde van de hoogstraat 297. Zaal Oud Gestel stond vroeger bekend als het meisjespatronaat van Gestel.

Wij willen de familie van den Broek hartelijk bedanken voor de gastvrijheid en service van de afgelopen vijf jaar dat wij bij hen te gast waren.

Klik hier om naar de Sponsorkliks te gaan voor een bestelling

Daalakkersweg 10-08, Eindhoven (repetities)
Schubertlaan 3, Waalre (correspondentie)